Om oss

Vi satser på kvalitet og skikkelig god service i alle ledd.Vi er eneforhandler av campere i Norge. Vi er lokalisert på Gol i Hallingdal.

Velkommen til CAMPERNORGE

Camper Norge er Norges ledende camperforhandler som har ekspertise som er kvalitetsfokusert og opptatt av kundenes opplevelser – mer enn bare et uslåelig utvalg og gode priser.

Hos oss vil du få mer enn bare et produkt, god pris, kjente produkter og god service. Du vil få en som hjelper deg med å få det du ønsker deg – et produkt som kan gjøre feriedrømmen din en realitet. Utvilsomt vil du være usikker på hvilken modell som passer deg best, men hos oss prøver vi å gjøre det slik at det vil være enkelt for deg å velge den riktige modellen slik at du vil bli fornøyd med produktet. Vi håper du har høye forventninger til våre produkter.

 — DAG STEMSVERK, Daglig leder

VÅRE VERDIER

Vi jobber for at ferien du alltid har drømt om blir en realitet. 

  • Vi vil at du skal få en “wow” følelse når du utforsker våre produkter.
  • Vi forventer endringer. Derfor lytter vi til kreative løsninger fra kunder.
  • Vi selger med ærlighet og gir deg vi har lovet kundene etter etiske standarder.
  • Vi støtter bærekraftige løsninger og initiativer som
    har en positiv effekt på kloden.
  • Vi forstår at ingen individer er best alene.  Et team vil alltid ha flere ideer og løsninger når de jobber sammen.

GALLERI

Vårt team

Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /customers/d/7/d/campernorge.no/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 60
Dag Stemsverk
Daglig leder
Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /customers/d/7/d/campernorge.no/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 60
Torgeir V. Stemsverk
Teknisk og grafisk leder