Klargjøre pickup for camper

1. Ta av bedliner / plastikkinnlegg

Noen ganger er det nødvendig å fjerne bedlineren fordi den stjeler plass. Du må se om det er nok plass mellom hjulhusene slik at det er plass til camperen. 

Har du plastikkinnlegg så kan sand og fuktighet samle seg under og det vil øke sjansen for rustdannelse. Etter du har fjernet plastikkinnlegget så anbefales det å spraye planet med Raptor bedliner slik at planet blir lufttett og får en beskyttende overflate.

2. Sørg for kraftige nok surrekroker

Krokene som skal feste camperen til planet må tåle minst camperens vekt. De må også være plassert slik at stroppene til camperen har en vinkel på minst 15 grader. 

3. Ta av ting som er i veien

Veltebøyler, planinnlegg, rullelokk, antenne og andre ting som er i veien må fjernes før du kan sette på camperen. 

4. Vurder å montere luftbelger

Luftbelger gir en mer behagelig kjøreopplevelse. Med camper på pickupen så vil tyngdepunktet være høyere og bilen vil krenge mer i svingene. Luftbelger vil forhindre dette.

5. Ta av bakluka

Bakluka bør fjernes i de fleste tilfeller. Å fjerne bakluka er en enkel prosess. Lag eventuelt hurtigkoblinger for lys og ryggekamera dersom dette er montert i bakluka.

6. Pump opp dekkene

Riktig dekktrykk er viktig og vil gi bedre kjøreegenskaper og mindre slitasje. Juster dekktrykket etter vekten på camperen.